Međunarodni teniski turnir veterana

News and Events in Herceg Novi and Boka.

Međunarodni teniski turnir veterana

Postby pero » Sat Aug 26, 2017 9:11 pm

HN-tennis-2017.jpg
HN-tennis-2017.jpg (132.2 KiB) Viewed 1316 times


Slavko Babić iz Beograda pobjednik je najstarije grupe, preko 65 godina, X međunarodnog teniskog turnira veterana "Herceg Novi Vet 2017" koji je održan od 17. do 21. avgusta.

Drugo mjesto zauzeo Mitar Mitrović (Beograd).

Prvo mjesto u grupi preko 55 godina, zauzeo je Ismir Brkić (Zenica), a drugo Zoran Kežić (Beograd). Harun Mahmutović (Sarajevo) zauzeo je prvo mjesto u grupi preko 45 godina, dok je drugo pripalo Aleksandru Laziću (Požarevac).

U grupi preko 35 godina, kao najbolji pokazao se Goran Janićijević (Mladenovac), a za njim i Goran Aleksić (Beograd).

U kategoriji dublova preko 50 godina, prvo mjesto zauzeli su Dragan Lukić (Tuzla) i Žaro Vukotić (Nikšić), dok je drugo mjesto pripalo Zoranu Kežiću (Beograd) i Draganu Jovanoviću (Beograd). U grupi preko 35 godina u istoj katerogriji, kao najbolji su se pokazali Goran Janićijević (Mladenovac) i Veselin Savić (Beograd), koji su u finali pobjedili Aleksandra Radmilca (Čačak) i Đorđa Brajevića (Herceg Novi).

Kod žena, takođe u kategoriji dublova, najbolje su bile Željana Beusan (Dubrovnik) i Stela Kosović (Herceg Novi), a drugo mjesto zauzele su Jelena Lukić Hartman (Zagreb) i Tajana Prpić Purgar (Zagreb). U kategoriji miješanog dubla, najbolji su bili Anita Prizmić Putica (Dubrovnik) i Nebojša Šćekić (Podgorica), dok su drugo mjesto zauzeli Vesna Matijašević (Zagreb) i Zoran Slavuljica (Podgorica).

Na turniru je učestvovalo 174 takmičara iz 50 gradova naše i susjednih zemalja, Njemačke, Italije, Mađarske, Slovačke i Rusije. Svi takmičari su dobili turnirske majice, kačkete i poklone, a finalistima su uručeni pehari i nagrade.

Turnir je organizovao Teniski klub "Herceg Novi", pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i Turističke orgnaizacije Herceg Novi, kao i uz pomoć sponzora i prijatelja turnira.

<Vijesti>
pero
 
Posts: 46
Joined: Sun Mar 04, 2012 9:17 am

Return to Herceg Novi News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron